מידע נוסף
| שלב חיים | |
|---|---|
| סוג חיה |
₪44.90
מברשת לכלבים מכל הגדלים בעל פרווה בינונית עד ארוכה.
בנוי בצורה מיוחדת (פין ארוך ולידו פין קצר בשורה ארוכה) המאפשרת סירוק קל גם של השכבה התחתונה של הפרווה הכלב וגם של השכבה העליונה של הפרווה של הכלב.
שימוש יום יומי במסרק יניב תוצאות נראות לעין על הכלב שלכם.
ויפחית משמעותית את הנשירה ע"י כך שהמסרק משיר את הפרווה מגוף הכלב החוצה.
| שלב חיים | |
|---|---|
| סוג חיה |
איסוף חבילות על ידי חברת המשלוחים בשעה 11:00 בבוקר.
הזמנה שתתקבל לאחר שעת האיסוף תידחה ביום עסקים אחד נוסף.
שירותי המשלוחים מתבצעים על ידי חברה חיצונית, ומרגע מסירת ההזמנה – האחריות על זמני ההגעה ואופן המסירה אינה בידי בול דוג.
במרבית המקרים המשלוחים מסופקים בזמן ולשביעות רצון מלאה, אך במדינת ישראל ייתכנו מצבים חריגים כגון חגים, עומסי תנועה, תנאי מזג אוויר קיצוניים או אירועים ביטחוניים, העשויים לגרום לעיכובים שאינם בשליטתנו.
החברה תעשה כל מאמץ לסייע בטיפול בפניות וללוות את תהליך המשלוח ככל האפשר, אך לא תישא באחריות לעיכובים, אי-הגעה או כל תקלה הנובעת מהשירות הלוגיסטי החיצוני.
הזמנה באתר מהווה הסכמה מלאה ומודעת לכל התנאים המפורטים לעיל.
ההטבה מבוססת על צבירה של 25 נקודות מועדון עבור כל יום של המתנה, החל מיום העסקים הרביעי מרגע איסוף החבילה (100 נק במצטבר).
דוגמה: אם משלוח אמור להגיע בתוך עד 5 ימי עסקים, כבר בסיום היום הרביעי תוכלו לבקש את ההטבה הרטרואקטיבית. זאת אומרת שעל ארבעת הימים שחיכיתם מגיעות לכם 100 נקודות מועדון, וכל יום נוסף של המתנה ימשיך לצבור 25 נקודות נוספות.
ביטול הזמנה לאחר שיצאה למשלוח ולפני שחלף זמן האספקה בהתאם למדיניות המשלוחים ייחשב ביטול חד-צדדי מצד הלקוח, והלקוח יחויב בעלות המשלוח הלוך וחזור כפי שחברת בול דוג מחויבת לשלם לחברת המשלוחים.
:ניתן להחזיר או להחליף מוצרים תוך 14 יום ממועד הרכישה, בתנאים הבאים
✓ המוצר לא היה בשימוש
✓ המוצר יוחזר באריזתו המקורית, כשהוא תקין ושלם
✓ יש להציג הוכחת קנייה (קבלה או זיהוי במערכת)
✓ החזר כספי יינתן תוך 2 ימי עסקים, באותו אמצעי תשלום שבו בוצעה העסקה
✓ החזרה תבוצע בסניף בלבד – אין החזרות באמצעות משלוח
:שקי מזון יבש (אוכל לכלבים \ אוכל לחתולים)
✓ ניתן להחזיר גם שק שנפתח – בתנאי שלא נפגם
✓ ההחזרה תבוצע בשק המקורי, כשהוא סגור הרמטית (בכפוף לבדיקה)
✓ אם נעשה שימוש – יינתן זיכוי חלקי לפי כמות שנותרה בפועל
✓ בכפוף לחוק הגנת הצרכן
:לא ניתן להחזיר / להחליף
✘ מוצרי הדברה
✘ מזון רפואי
✘ מוצרים שנרכשו במסגרת חיסול
✘ מוצרים שיוצרו או הוזמנו במיוחד עבור הלקוח
לתשומת ליבכם:
החזרת מוצר תתבצע למחסן בולדוג ברחוב יד חרוצים 16, ירושלים – בתיאום מראש בלבד. ניתן לבקש איסוף בתשלום של 50 ₪ + מע”מ. במקרה של ביטול עסקה – ייגבו דמי ביטול כחוק: 5% או 100 ₪, הנמוך מביניהם
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.